Get 100% Free Instagram Followers Instantly

Get genuine Instagram followers and likes from active.

Totally free and forever free Instagram followers and likes.

Instant delivery. No password. No survey. 24/7 support.

Buy Now

8 beste gratis apps voor Instagram Stories om je kijkers te laten groeien

Hoe kunnen je Instagram-verhalen binnen een paar seconden opvallen? Dit artikel zal je de app voor Instagram-verhalen aanraden om het vertellen van verhalen te verheffen.


Updated 2021-10-13 10:18:35 | by Maggie

We kunnen wel stellen dat Instagram story een van de meest succesvolle functies is sinds de lancering. Het baanbrekende ontwerp wordt ieders favoriet dankzij de verrijkende expressie van de makers en de verfrissende ervaring van de kijkers.

Dagelijks hebben dan ook meer dan 500 miljoen mensen interactie met Instagram stories. Het is een kans die aandacht- en faamzoekers nooit mogen missen.

 app voor Instagram Stories helpt je op te vallen

Maar hoe kun je binnen een paar seconden opvallen met je rode cirkel? De sleutel is om je verhaalvertelling en grafisch ontwerp te verheffen met de app voor Instagram-verhalen. Hier zijn er een paar die je misschien handig vindt.
Title List

Deel 1: Beste gratis app voor Instagram Stories - Bewerken

De eerste groep van de app voor Instagram-verhalen is voor het bewerken van je foto's of video's, aangezien je zowel een post als een video op Instagram-verhaal kunt boosten.
1.1. Snapseed tilt uw foto's naar een hoger niveau
Bekend als krachtig, natuurlijk en schoon, kan Snapseed de beste app voor Instagram-verhalen in fotobewerking zijn.

App voor Instagram-verhalen - Snapseed

 • Met meer dan 20 gereedschappen worden andere fotobewerkingsapps allemaal in de schaduw gesteld door de kracht van Snapseed. Behalve de basis bewerkingsgereedschappen, vindt u meer nauwkeurige zoals Head Pose, Double Exposure, Selective, enz.
 • Snapseed verandert je foto's ook op een natuurlijke manier. Of je nu een filter toevoegt of gereedschappen gebruikt, je zult niet merken dat je foto's zo drastisch veranderen dat je je ongemakkelijk voelt.
 • Snapseed's interface is schoon als gevolg van de volgorde gemaakt uit meer dan 20 tools. Het wordt mogelijk wanneer Snapseed alle functies in drie groepen categoriseert: Looks voor filters, Tools voor gedetailleerde variatie, en Export voor delen.
1.2. Inshot - alles-in-één videobewerkingsprogramma
Als u op zoek bent naar een alles-in-één videobewerkingsapp, kunt u Inshot niet missen.
 • Inshot bewerkt niet alleen uw video's met Trimming, Speed control, Flip, enz. maar lost ook uw puzzel op van hoe effecten toe te voegen aan Instagram verhalen, bijvoorbeeld, Inshot weet hoe een liedje toe te voegenaan een Instagram verhaal. Uw video zal anders zijn na het gebruik van Filters, Muziek, Omkeren, enz.App voor Instagram Stories - Inshot
 • Daarnaast is fotobewerking een onderdeel van Inshot. Hoewel niet zo krachtig als Snapseed, vult Inshot het aan door collage en meer filters te bieden.

Deel 2: Beste gratis app voor Instagram-stories - Effecten en grafisch ontwerp

Zoals eerder gezegd, is de tijd dat je een verhaal op Instagram weergeeft kort. En elke post springt automatisch naar een andere wanneer hij eindigt. Dus je kunt beter nog verder gaan dan bewerken en harder werken aan de effecten of het grafisch ontwerp zoals grote merken doen, waardoor je Instagram-verhalen naar een hoger niveau worden getild. De volgende apps zoeken voor jou uit hoe je effecten toevoegt aan Instagram-verhalen en helpen bij het grafisch ontwerp.
2.1. Adobe Spark Post Vs Upfold - De beste app voor Instagram-verhalen in sjablonen
Over het algemeen is Adobe Spark Post meer allround dan Upfold. Maar de laatste valt op door zijn minimalistische stijl en de mogelijkheid om video en foto in één sjabloon te combineren.
App voor Instagram Stories - Adobe Spark Post Vs Upfold
 • Stijl
Beiden bieden honderden en duizenden sjablonen om je Instagram-verhalen te verheffen, maar hun stijlen zijn verschillend. Terwijl Adobe Spark Post er meer uitziet als een poster of een tijdschriftomslag, is Upfold eenvoudiger en schoner.
 • Flexibiliteit
Upfold is flexibeler met de mogelijkheid om foto's en video's in één sjabloon te combineren.
Hoewel Adobe Spark Post geen video's en foto's kan mixen in een template, doet het het beter op collage. Je zult je flexibeler voelen in het opmaken van je foto's met Adobe Spark Post.
 • Effecten
Hoe zit het met het toevoegen van effecten aan Instagram-verhalen? Upfold heeft waarschijnlijk nog een lange weg te gaan. Het bereidt niet zo veel effecten voor als Adobe Spark Post doet. Op Adobe Spark Post kun je de tekst en de foto animeren. Bovendien zijn er veel geanimeerde sjablonen om uit te kiezen. Maar er zijn alleen gifs op Upfold om je foto's te animeren.
Tot besluit:
Om eerlijk te zijn, is het bevooroordeeld om te zeggen welke de beste app is voor Instagram-verhalen in sjablonen, omdat zowel Adobe Spark Post als Upfold hun stijlen en voordelen hebben. Misschien heb je ze allebei nodig.
2.2. Over - De beste app voor Instagram-verhalen in tekstontwerp
Instagram-verhalen hebben vaak een onderschrift met weinig woorden in stilte, dus je kunt jezelf beter lastig vallen met tekst ontwerpen. Gelukkig kan Over, de beste app voor Instagram-verhalen in tekstontwerp, je helpen een goed verhaal te vertellen. Het biedt u meerdere keuzes van tekststijl en grafisch ontwerp.
App voor Instagram Stories - Over
2.3. Canva - De beste app voor Instagram-verhalen in grafisch ontwerp.
Weet je wat? Canva kan alles uitwerken voor Instagram stories. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar sjablonen, effecten of grafisch ontwerp, Canva kan voor hen zorgen. Zelfbenoemd als een app die wordt gebruikt om alles te ontwerpen, helpt Canva je zeker om je te onderscheiden van de massa met een beter grafisch ontwerp. Dankzij Canva, de beste app voor Instagram stories op het gebied van grafisch ontwerp, hoef je je geen zorgen meer te maken over hoe je effecten toevoegt aan Instagram stories, hoe je de foto's opmaakt en hoe je allerlei dingen ontwerpt voor elk evenement.
App voor Instagram Stories - Canva

Deel 3: Beste gratis app voor Instagram Stories - volgers boosten

De kans om links toe te voegen is beperkt op Instagram. Naast het toevoegen van links aan je bio, moet je ook de beste app voor Instagram stories vinden om je swipe up te ontgrendelen.
Waarom wordt het "ontgrendelen" genoemd? Want alleen als je voldoet aan de eis dat je een geverifieerd account bent of dat je zakelijke account meer dan 10.000 volgers heeft op Instagram, mag je links toevoegen aan je Instagram stories.
Hoewel, goed, dit artikel kan je niet helpen een beroemdheid te worden, zal het je vertellen wat de beste app is om echte Instagram volgers te krijgen. Zodra je zakelijke account meer dan 10.000 volgers heeft, kan je merk meer exposure krijgen door de website te koppelen aan Instagram stories.
3.1. Ontgrendel je Swipe Up - Volgers Galerij Vs GetInsta

In termen van groeiende volgers, hebben Followers GalleryGetInsitaFollowers Gallery yen GetInsta de meeste claims ontvangen. De volgende paragrafen zullen de twee vergelijken om u te helpen de beste app voor Instagram-verhalen te kiezen om uw veeg omhoog te ontgrendelen.

Followers GalleryGetInsitaFollowers Gallery – Best Instagram Followers & Likes App
 • Get unlimited free Instagram followers & likes
 • 100% safe and no risk of being banned
 • Instant delivery and 24/7 support
veiligheid kwaliteit compatibiliteit Gereedschap Prijzen
Followers GalleryGetInsitaFollowers Gallery = = <
(Android, iOS)
<
(Minder)
<
(Goedkoper)
GetInsta= = >
(Android, iOS, PC)
>
(Meer)
>
(Hoger)
 • Veiligheid
Het is moeilijk te zeggen welke beter is in termen van veiligheid omdat ze allemaal een ervaren team hebben om de privacy van gebruikers te waarborgen. U kunt vertrouwen op beide van hen om gratis Instagram volgers te krijgen zonder wachtwoord.
 • Kwaliteit
Omdat GetInsta en Followers GalleryGetInsitaFollowers Gallery beide de privacy van gebruikers tot hun prioriteit maken, voelen mensen zich veilig om zich te verzamelen in hun gemeenschappen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over neppe Instagram volgers. Beide apps garanderen echte en kwalitatief hoogwaardige Instagram volgers.
 • Prijs
Hoewel u gratis Instagram volgers geen enquête van zowel GetInsta en Followers GalleryGetInsitaFollowers Gallery kunt krijgen, besteedt u verschillend in bedrag. Volgens de foto, Followers GalleryGetInsitaFollowers Gallery is veel goedkoper dan GetInsta.
 App voor Instagram Stories - GetInsta Vs Volgers Galerij
 • Verenigbaarheid
GetInsta overtreft Followers GalleryGetInsitaFollowers Gallery op compatibiliteit.
Terwijl u GetInsta op elk apparaat kunt gebruiken, kunt u Followers GalleryGetInsitaFollowers Gallery alleen op Android en iOS gebruiken, maar niet op pc.
 • Gereedschap en pakketten
GetInsta heeft meer tools dan Followers GalleryGetInsitaFollowers Gallery maar mist een leveringspakket.
Op de website van GetInsta kun je Instagram Video Downloader, Instagram Ranking Tool en Instagram Name Generator vinden.
Maar op Volgers Galerij, kun je er slechts twee vinden: Instagram Volgers Teller en Instagram Naam Generator.
Bij het vergelijken van de levering pakket, vindt u Volgers Gallery heeft een meer: dagelijks plan. Maar GetInsta heeft alleen een eenmalige plan.
Tot besluit:
Hoewel Followers GalleryGetInsitaFollowers Gallery is geen partij voor GetIntsa op tools en compatibiliteit, het is veel goedkoper dan GetInsta om u te helpen bereiken Instagram volgers 10k, het ontgrendelen van swipe up op uw Instagram verhalen. Kom naar registreren en volgers kopen op Followers GalleryGetInsitaFollowers Gallery!
Het komt neer op
Instagram prijst stories aan als een gemakkelijke en snelle manier om je momenten en ervaringen te delen. Toch is het niet aan te raden om het in een opwelling te doen. Tenzij je er zeker van bent dat je inhoud boeiend is of je niets geeft om de mening van anderen. Daarom kun je het beter na het knutselen plaatsen. Hopelijk vind je de app voor Instagram stories in dit artikel nuttig. Met deze 8 beste apps voor Instagram stories, zul je je niet meer moeilijk voelen om een knutselfoto of -video te presenteren, lastig om te ontwerpen, en gehinderd door hoe effecten toe te voegen aan Instagram stories.
Supreme Tool to Get Free Instagram Followers & Likes
 • 100% free Instagram followers & likes
 • No login, no password & no verification
 • Authentic Instagram followers & likes from active users
Deel 1: Redactie
1.1.Snapseed
1.2.Inshot
Deel 2: Effecten en grafisch ontwerp
2.1. Adobe Spark Post
2.2. Over
2.3. Canva
Deel 3: Volgers Boosting
3.1. GetInsta

3.2.Volgers Galerij